Kategóriák

 Szállítás, fizetés

 Szállítási feltételekA megrendelt terméke(ke)t DPD csomagküldő szolgálattal szállítjuk házhoz. A termékek fizetése utánvéttel történik. A szállítás és utánvétes fizetés díja a vásárlói kosárban megjelenik.  A teljes árat (termék+szállítás) az árú átvételekor a futárnak kell kifizetni utánvétes fizetés esetén.

A kiszállítás az áru beérkezését követő maximum a 3. napon megtörténik. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjanak meg vásárlóink, ahol valaki napközben (10-17 óra) át tudja venni a csomagot. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy. A küldemény kézbesítését másnap újra megkísérli, ha ekkor is sikertelen a kézbesítés, akkor a csomagot visszaviszi a feladónak. Ezért célszerű a rendeléskor mobil telefonszámot megadni, amit mi rávezetünk a csomagcimkére, így a futárral lehet egyeztetni az árú átvételéről.

Amennyiben áruválasztékunkból olyan terméket szeretne rendelni, amely jelenleg nincs raktárunkban, elérhetőségéről, szállítási határidejéről kérjük érdeklődjön telefonon, vagy e-mailen.

A hozzánk beérkező rendeléseket emailben vagy telefonon visszaigazoljuk

ÁFÁ-s számlát minden estben küldünk.

 

 

A vásárlástól való elállás joga

 A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon.  Természetesen kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk raktárról szállítani és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető. A kiszállítást megelőző elállás esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli!   Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén tudjuk a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni (nem a postacsomag, hanem maga a termékek egyéni csomagolása értendő ezen). A csomagolás és/vagy a termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Amennyiben a vásárló egy kiszállított rendelést nem vesz át és a futár visszahozza a csomagot, felszámolva annak költségét, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre történő utalással vagy csekken történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki!